Ptáte se, jak jde dohromady pizza a grilování? Odpověď je nasnadě. Velmi dobře. Pokud máte kvalitní kotlový gril s víkem, umožní vám připravit vynikající křupavou pizzu jako od italských mistrů.
Ryby na grilu jsou bez debat vynikající pochoutkou a jejich obliba díky tomu roste. Proto si v dnešním receptu představíme jednu z nejoblíbenějších ryb, kterou je losos.
Jste už přejedení steaků a klobásek, nebo prostě jen milujete ryby? Ať už bude vaše odpověď jakákoli, přinášíme vám recept pro přípravu pstruha na grilu, na kterém si jisto-jistě pochutnáte!
Grilovaná žebra jsou bez debat jednou z nejoblíbenějších pochutin, které se na grilu připravují. Receptů pro jejich přípravu je celá řada a tak vám dnes přinášíme jeden, ve kterém si vedlejší roli střihne med.
Grilovaná cuketa je vynikající příloha k masům, klobáskám a lze jí podávat také jako "jednohubku" či "finger food". V dnešním receptu vám přinášíme pár tipů pro její přípravu na grilu.
Grilovaná zelenina se v posledních letech těší veliké oblibě a tak vám přinášíme recept, který vám nejen poradí, jakou zeleninu zvolit, ale zároveň se dozvíte jak zeleninu správně grilovat.